tisdag, oktober 28, 2008

Riv, slit, och kladda


gör en "rå" LO var veckans utmaning från We dare you och så här blev min LO

måndag, oktober 27, 2008

Undrade just...

Det har cirklat polishelikopter här omkring ett par timmar så vi (dottern och jag) började undra vad som hänt fick svaret när jag kollade DNs sida.

söndag, oktober 26, 2008

Jag har ett udda problem

Jag har lite (ok det är inte lite utan supersvårt är nog mer rätt) problem med doften av pelargoner, jag tycker verkligen det stinker och jag får huvudvärk. Det räcker att man kommer åt bladen så luktar det. Nu har grannen ställt ut sina pelargoner i trappen. OBS jag har inga problem med att hon ställer dom i trapphuset utom när hon som idag plockar med dom. När hon nu alldeles nyss ställde ut dom så passerade hon vår dörr och nu stinker hela lägenheten (trots säkerhetsdörr) pelargon.

Nu vill jag passa på att säga att jag tycker blommorna är vackra men doften det är doften jag inte klarar av.

Feber vaka

Dottern kom hem från Nyköping idag en timme eller så efter att mormor och morfar åkt vidare däckar hon i 39 graders feber. Jag undrar när hon ska komma ifrån att hon får feber så lätt. Hur som helst nu ligger hon i soffan brevid och sover oroligt men hon sover iaf. Fick henne att ta en alvedon efter en del övertalning men det funkar iaf bättre med dessa smälttabletter med jordgubbssmak jämfört med flytande alvedon så är det hur enkelt som helst att få liten alvedon nu.

Fortsätter med uppladdning av scraptober bidrag


fredag, oktober 24, 2008

Till Saga

Hej Saga!
Det går inte att skicka brev så fort som du vill med posten så detta inlägg är till dig.
Har två bilder att visa dig det är din och Nonnas halloween kostym.
Du får en underbar röd klänning och nytt djävulsdiadem med paljetter på jag lovar du kommer bli sötast i världen med den.(Bilden är lånad från auktionen på tradera)

Nonna får en helt ny skapad kanindräkt som gjort hela vardagsrummet fullt av vitt skräp ser ut som det varit snöstorm här men Nonna kommer bli så söt. Gamla Nonna fick vara modell

Vi ses imorgon älskling, kramar från mamma.

Har inte scrappat...

...men sytt bevis kommer under dagen det inlägget kommer tillägnas Saga, det är till henne jag sytt så ikväll Saga kommer ett inlägg till dig.
Tar och laddar upp lite fler Scraptoberfest bidrag så länge
OBS Alla ansikten är blurrade utom familjens.



torsdag, oktober 23, 2008

Jag ska gå och lägga mig...

...snart, har terapi tid kl.9 imorgon så jag måste ju upp och göra mig i ordning jag är inte den mest morgonpigga här på jorden.
Liten har åkt till morfar och mormor och jag saknar henne redan bara 2½ dag tills vi ses igen jag vet att hon har det bra och imorgon ska hon åka till stallet med kusin A som har ridlektion spännande för henne som tror ridlektion är detsamma som ponnyridning i parken.
Om mamma och pappa läser detta får ni hälsa Saga att vi saknar henne.
Avslutar med en LO även den till Scraptoberfesten har hittills gjort 21 av 22 utmaningar kul att jag fortfarande är i fas.
LOn handlar om vad Saga betyder för mig

onsdag, oktober 22, 2008

måndag, oktober 20, 2008

Vad jag inte gillar med mig själv

Det var veckans utmaning i We dare you min LO handlar om min viktökning.

By the way...

...om någon är nyfiken så är pysselväskan från InkyWings beställd nu.

Har scrappat massor

Det är ScraptoberFest inne på Lifetime Moments forum och jag hoppade på en utmaning varje dag och allt ska vara klart innan midnatt (amerikansk tid) den 31 oktober. Här kommer några av de LOs jag gjort hittills, det finns mer att ta av men jag tar lite i taget.

Alla bilder är klickbara och visas då i större format

torsdag, oktober 16, 2008

Tänk att jag vann...

InkyWings helgcrop resulterade i ett 100:- presentkort i shoppen undrar just vad jag ska köpa ska jag slå till på väskan jag vill ha eller något annat tåls att tänkas på.

tisdag, oktober 14, 2008

Har haft en underbar dag

Två härliga vovvar har jag passat idag, det har varit så härligt och gissa vad jag lyckades till och med hämta på dagis. Ja för de flesta är ju det en självklarhet men med panikångest har det för mig varit nästan omöjligt iaf till fots. Nu är det dock osäkert om det blir något mer av det hela inte för att jag inte vill och inte för att ägaren inte vill utan för att det ser ut som dottern är allergisk mot någon av hundarna. Hennes ögon svullnade igen framåt kvällen, trist för alla men mest för henne hon hade verkligen superkul med vovvarna. Vi vill inte reta allergin heller för mycket då finns ju risken att hon blir allergisk mot de hundar hon idag tål som Wanda. Vi får se hur det blir med det hela kanske att jag kan rasta hundarna men tyvärr är den ena av hundarna en långhårig hårande en så jag skulle ju få en massa hundhår på kläder i så fall. Vi ska avvakta tills nästa vecka och sen får vi se. Det hade varit superkul om det fungerat. Man blir så glad av att ha hundar hos sig.

Det har varit Crop

InkyWings har haft helg-(vecko-)crop och jag fick faktiskt en hel del gjort

En LO med barnvisan "Må det ösa" som journaling, utmaningen var att göra en LO med höstkänsla.

Här har jag liftat en LO av InkyWings ägare Lisa.

Denna LO är gjord till utmaningen som hette fritt skapande, man fick helt enkelt göra en LO precis som man själv ville. Jag har skrivit om vad jag önskar för dottern i framtiden.


Efter LOs kommer kort eller något liknande
Ett höstkort var utmaningen och en fika i oktober är väl höstigt?

Här skulle man maska (dvs använda stämplar lager på lager) och bygga en scen av stämplar. Det blev ett flyttkort.

Istället för julkort? Ett kort till Lucia.

Köpt en bok och behöver ett kort varför inte ett med läslust.

måndag, oktober 13, 2008

Pinsamt och Humör

Pinsamma saker och vad som gör en arg eller vilket humör men har är utmaningarna från we dare you v. 41 och 42 och så här blev mina bidrag

Ändrade planer

Idag skulle föräldrarna och dotterns kusiner kommit på besök men pga kräkning hos kusinen T så blev det ändrade planer till dotterns besvikelse. Vad hittar man på då jo vi målade hösttavlor och tryckte lövtryck på papper i någon timme och nu ska vi snart äta Lasagna a´la Mexico från Helenas recepssida den sidan är verkligen att rekomendera massa god mat, vi använder oss ofta av den sidan.
Sen blir det nog någon film för det är regntunga skyar utanför fönstret och vi har ingen vidare lust att gå ut.
Imorgon kommer jag behöva ut iaf, jag ska ha hundarna (som jag träffade igår med matte A) själv på prov så det ska bli kul. Som jag skrivit förr så vill jag ju ha hund och nu ska jag ev. bli dagmatte till dessa två och ha dom hemma när A är på jobb/skola/annat mys.
Det kommer skapade alster ska bara kolla vad som kan visas och inte det är tävlingsbidrag nämligen.

fredag, oktober 10, 2008

Morgonpigg

Klockan är inte halv sju än och jag är duschad och klädd otroligt men sant. Jag somnade med dottern i går så det har blivit en hel del sömn trots allt, snart ska familjen väckas och vi ska äta frukost sen ska jag ägna dagen åt lite pysslande har massa inspiration och en heldel påbörjat pyssel som ska färdigställas.
Sen ska det städas en del också, sovrum och badrum har nu fått en ordentlig höststädning och vardagsrummet är påbörjat så det ska fortsättas med det. Tänk vad mycket damm det samlas på gömda platser i ens hem.
Kan hända att det kommer lite skapat i en blogg nära dig senare under dagen.

torsdag, oktober 09, 2008

Till Heila

Det finns fler fast denna drack mer ur pet flaska och fick visst vaccum gissa om det tog ett tag innan vi fattade hur hon fått sugmärke på överläppen.

onsdag, oktober 08, 2008

Girly or not?

Inte så girly men det visste jag ju redan.



You Are 28% Girly



You are a pretty hardcore tomboy, and a very free spirit.

Gender roles be dammed, you like to do things your way.

tisdag, oktober 07, 2008

Härliga stämplar

har Camilla som giveaway så rusa dit och ta chansen att vinna!

Jag blir tokig på min fot

Den kändes bra i slutet av förra veckan men nu har jag haft ont igen i två dagar det får ta och släppa snart för på söndag ska jag träffa tjejen med hundarna igen och denna gång hoppas jag att jag ska kunna ta mig dit. Får väl börja linda igen. Ja ja jag kan ju iaf gå men det gör som sagt ont.
Annars är jag förkyld fortfarande idag kom näsan igång så jag är lätt seg, men jag har kört operation storstädning i sovrummet nu i två dagar dvs total sanering i bokhyllor bla mycket damm blir det. Imorgon blir det vardagsrummet som startas upp storstädning i. Hoppas kunna cykla snart också men med både förkylning och ont i foten får det vänta ett par dagar.
Liten är på träning - orientering står på schemat idag undrar just hur det går fast dom skulle vara inne idag så hon lär ju inte gå vilse iaf;)

söndag, oktober 05, 2008

Jag är en tänkare

Veckans WDY utmaning var att beskriva sig själv med en mening jag hade massa olika på gång men så såg jag detta foto och meningen blev helt enkelt Jag är en tänkare för trots allt tänker jag ibland lite för mycket.

lördag, oktober 04, 2008

Det var inte så farligt

eller så ligger jag däckad igen efter helgen. Idag har vi varit hem till en dagiskompis till dottern så dom fått leka lite. Trevligt att träffa föräldrar som vi inte direkt har pratat med förut. Olika tider och så.
Nu ska jag ta och pyssla lite P är och fixar på kontoret och egentligen vill min kropp sova en stund men det får vänta till senare. Gissar att jag somnar med liten ikväll.

fredag, oktober 03, 2008

Helgen närmar sig och...

...jag är däckad av förkylningen som övriga familjen haft. Blää! Hoppas jag får lite ork att pyssla i helgen, InkyWings har Crop med roliga utmaningar och huvudet svämmar över med olika idéer på pyssel bla en julkalender ala Dolores.

onsdag, oktober 01, 2008

Ni missar väl inte

Som ni vet är oktober Rosa Bandet och bröstcancerforskningens månad, ni köper väl rosa band?
Vill ni skänka pengar till Rosa Bandet samtidigt som ni budar på roliga, snygga saker så finns det lite auktioner ute på olika ställen bla
Scrapaddicted bloggen
Pyssel.net-Forumet

Se så in och buda med er perfekta julklappar samtidigt som du ger pengar till ett bra ändamål. Alla pengar går direkt till Rosa Bandet.

Jag vann...

...okej det var lottning men ändå jag vann. Papper och sånt har haft en skissutmaning och jag höll på att missa deadline för tävlingen men kom på det igår och Viktorias dotter är himlans duktig på att dra vinnare. Här kommer LOn som jag tävlade med: