onsdag, augusti 30, 2006

Familjebild


I söndags tog jag med stativ och fjärrutlösare till kameran ut på gården, samlade familjen och tog en mer aktuell familjebild än födelseannons bilden som togs när Saga var nyfödd.

4 kommentarer :

Anonym sa...

Hi Sofia,
I would like to thank you for such lovely comments you did about my Los,at Swe blog!
I hope to meet you and I also a really cool blog!
Kramar
Lucy

Anonym sa...

ops sorry I mean you have a super nice blog too!
;)))

Anonym sa...

Hej Sofia! Jag måste be om lite hjälp - vet ju att du har en sizzix och kör alla möjliga sorters dies i den (eller - jag vet att du har en sizzix, och TROR att du kör alla möjliga dies i den...!). Jag missade just den här auktionen http://www.tradera.com/auction/auction.aspx?aid=32552015 - men letade på Creative Xpress (där jag tänkt köpa maskinen) efter motsvarande, men hittade inte. Den SER också lite "hemkörd" ut, så jag tänkte fråga dig: Vad behöver jag för att kunna köra till exempel QK-dies i sizzixen? System converter förstår jag - men den där extraplattan, vad ska den vara till? Eller räcker det med convertern och Sizzix adapter-plattor (de små svarta)? För i så fall var det ju tur att jag inte vann, för såna har jag ju, och convertern ska jag köpa i vilket fall som helst...

HJÄLP! Förklara för mig, du som har grejerna och vet vad man behöver! :o) Tack på förhand!

Anonym sa...

Hej å tack för ditt svar angående sizzix-tillbehören! Jag har två svarta plattor, så det ska väl räcka då! Convertern beställde jag häromdagen, så då har jag nog allt jag behöver!

Hoppas du hittar diesen du letar efter, de finns under accessory dies, sidan 3 - men inlagan är slut (det var därför jag köpte de små, inte för att jag egentligen var snål) - bara pärmen finns i lager. De finns dock på E-bay... ifall du är spekulant! ;o)