tisdag, augusti 18, 2009

Sista dagen på sommarlovet

Imorgon är det dags för lilla S första skoldag, senaste dagarna har det pratas om skolan och hur det kommer bli en del och man märker att hon är lite nervös. Men som tur var hade hon i lördags barnkalas så fram tills dess så var det kalaset hon funderade på.
Kalaset ja, vi hade tur med vädret så det blev bad i Hannah Montana poolen, fika ute i solen och lek med kompisarna, en av vännerna stannade en timme extra och dom lekte en stund inne medan vi P och jag städade undan ute på gården.
Men fatta hur skönt det var att ha kalaset ute, inga mängder leksaker utspridda överallt i lägenheten bara plocka undan och kasta skräpet sen är det klart. Tog en kvart att städa upp ute kan ju bara gissa hur lång tid det skulle tagit om vi varit inne.
Efter mycket funderande fram och tillbaka har vi beställt en ryggsäck till lilla S hon kommer inte hinna få den innan skolstarten men inom två veckor har hon en cool Hannah Montana rygga att ha till skolan.

På pysselfronten inget nytt eller jo det finns lite nytt men det är pyssel som jag gjort till ananas på pyssel.net så det kan jag inte visa än.

Inga kommentarer :