söndag, november 22, 2009

Ingen tid för pyssel

Just nu städas och donas här hemma, fönster putsas och leksaker rensas ut. Kom på att det är första advent nästa helg och då ska det ju julpyntas. Vi har som tradition att ta fram julgran m.m till första advent för att vi ska hinna njuta av den. Under jul och mellandagar är vi sällan hemma mer än för att packa om väskorna så då hinner vi knappt se granen.
Hur som helst så har jag hittills städat bland pysselsaker och putsat fönster under helgen, ska ta och leta reda på en flyttkartong till dottern att fylla med böcker och leksaker som inte längre används...så julklapparna får plats sen.

Under kvällen tänkte jag hinna med att baka lussebullar och sätta en pepparkaksdeg (skulle ha gjort det sistnämda igår men hade ingen ingefära hemma så det fick vänta), gå iväg med grovsopor, slänga returpapper och spela ett parti uno med dottern.

Vaccinerad är jag nu och utan biverkningar förutom ömhet i armen men det är borta nu, på tisdag är det lilla S tur att stickas i skolan sen har hon själv valt att vara ledig efter sprutan så då ska vi baka pepparkakor så det står härliga till.

Ska försöka hinna köra ett julkortsrace också så det blir klart under december kommer jag visa upp årets julkort som en adventskalender här i bloggen är tanken.

Nej nu är det slut babblat åter till städningen.

För er som är intresserade är dotterns önskelista nu uppdaterad, mycket av grejerna går att klicka på för att se vad det är, det saknas fortfarande en bild på de littlest petshop gosedjur hon har men det kommer.

Inga kommentarer :