tisdag, mars 18, 2014

Valkyriorna - Paulo Coelho

Bild och baksidetext från boktipset.se
 Varför lyckas vi alltid förstöra det vackraste i tillvaron? Det är frågan som Paulo Coelho ställs inför i den här romanen som handlar om att konfronteras med sitt förflutna. I Valkyriorna ger sig Paulo och hans fru Cristina ut på en fyrtiodagars resa i den otroligt fascinerande och stundtals farliga Mojaveöknen, där möter de Valkyriorna, besynnerliga krigarkvinnor som färdas genom öknen på motorcyklar. En mästerlig blandning av exotiska platser, dramatiska äventyr och utelämnande berättelser vilka Paulo Coelhos böcker är välkända för. Den här verklighetsbaserade berättelsen är både en modern äventyrshistoria och ett tydligt budskap om hur viktigt det är att släppa taget om det förflutna och att våga tro på framtiden.
Paulo Coelho (f. 1947 i Rio de Janeiro) är en av världens mest lästa författare. Mest känd är han för Alkemisten, som har sålt i mer än 30 miljoner exemplar i mer än 156 länder och har översatts till 56 språk.

Mitt betyg:
 Jag gillar Paulos sätt att skriva och berätta så även om just den här bokens handling gav mig så mycket så är det alltid en njutning att läsa hans böcker det är lite som med bra musik man kan gilla melodin men inte texten och tvärtom, lite så är det med den här boken melodin passar min smak men inte riktigt innehållet.

Paulo Coelhos websida

Inga kommentarer :