fredag, december 30, 2005

Julen är förbi och det närmar sig nyår

Dagarna har sprungit förbi eller nästan i alla fall, förra veckan låg jag däckad i förkyldning lyckades pigga på mig något innan julafton så vi kunde fira hos Patriks föräldrar som tänkt men vi åkte dit först på julafton. Saga var alldeles nipprig hela hon innan tomten kom eller tumten som hon säger. Tomten kom och Saga blev lite blyg till att börja med men det gick över efter första julklappen.
Hon fick precis lagom med julklappar och lekte sen hela kvällen med sina nya saker.

Juldagen var vi kvar i Sollentuna fram till eftermiddagen. Vi gick på promenad och provade lite olika lekplatser.

Annandagen var vi hemma och myste hela dagen. Sen började arbetsveckan för Patrik och Saga och jag har ägnat veckan åt att leka, pyssla, sova och leka i snön. Förkyldningen är inte helt borta än men det är mycket bättre än förra veckan och förhoppningsvis är det borta innan måndag när det är dags att jobba igen.





Vi skulle åkt till Nyköping över nyår men blir kvar hemma det kändes inte som en bra idé att ge sig ut i trafiken igår eller idag med tanke på vädret så på tordag em åker vi och firar sen jul med min familj. Nyår firar vi tre här hemma med god mat och fyrverkeri beskådning från balkongen.

Inga kommentarer :