tisdag, juli 08, 2008

Fortsatt regn

ja just nu är det uppehåll och jag kan till och med se en gnutta blå himmel men annars har regnet hängt i luften hela dagen. Liten och jag har byggt koja i kartongen som nya frysen kom i, kojan är nu full av kuddar och filtar så mysig.Lek varvas med städning, vi skulle tvättat men när resdatumet flyttades framåt så flyttade vi tvättningen framåt (vi vill ju ha så mycket rent som möjligt när det är dags att packa).
Imorgon kommer familjen på besök mamma och pappa har med sig brorsbarnen och kommer hit. Dottern längtar tror hon saknar kompisarna mer än hon vill erkänna när hon sitter här hemma och berättar hur mycket roligare det är när man inte behöver gå till dagis, jag undrar om det beror på att hon inte behöver gå och lägga sig på bestämda tider utan får vara uppe längre.
Ikväll är det dags för veckans höjdpunt på tv enligt dottern iaf Allsång på Skansen har hon älskat sen hon var bara året och varje år är det lika roligt, annars har hon bestämt att måndagarna ska bestå av Sommartorpet hon har inte alltid så "normal" barn smak när det gäller tv program även om Hej hej sommar också står höjt på listan av favoritprogrammen just nu.
Nej nu ska vi ut en sväng innan det är dags att laga mat.

Inga kommentarer :