måndag, februari 16, 2009

Tillbaka i storstaden

Efter en helg fylld med mys, familj och födelsedagsfiranden så är vi hemma igen. I fredagsmorse styrde vi kosan mot Nyköping där dotter skulle sova hos morföräldrar medan jag och sambon tillbringade ett dygn på Blommenhof hotell, relaxavdelning, trerättersmiddag och hotellfrukost. Det var sambons födelsedagspresent som vi fick boka om i januari när jag var sjuk som äntligen blev av. Supermysigt var det även om jag var en aning sömnig.
Det här kortet gjorde jag till Emelies utmaning på blogpartyt inne på AOS, jag inspirerades av ansiktet och färgskalan


Lördag var lillebrors 30 årsdag så det var släktkalas på schemat och det är alltid skoj att träffa kusinerna.

Söndag var det sjuårskalas för dotterns kusin lilla C så det blev en tur förbi Strängnäs innan vi återvände hem. Dotter och kusin lekte flera timmar ute i pulkabacken, sminkade sig och klädde upp sig till prinsessor.
Nu är det dagis igen för dottern och hon gick dit med förhoppningen att det skulle ligga alla hjärtans kort på hyllan och vänta på henne det gjorde det visst förra året. Hoppas hon inte blir alltför besviken om så inte är fallet.

1 kommentar :

Puman78 sa...

Tack för att du ville vara med i min bloggpart utmaning.
Men var snäll att mejla ditt bidrag till mig och ta bort det från din blogg, då jag har en omröstning om vinnaren sedan.
Jag ser hellre att det är anonyma bidrag så att man röstar utifrån alstret och inte den som har gjort det, som faktist händer ibland.

h.antman@hotmail.com