onsdag, juli 29, 2009

Nu kommer lite kort jag pysslat med

Gjorde ju faktiskt hela fyra kort innan vi åkte hit och ett av dom är nu överlämnat, Neo fyllde 2 i måndags och i söndags var vi på kalas vid Nynäs slott och då fick han bla detta kort


(tyvärr hade jag redan satt celofankuvert runt när jag kom på att jag skulle fotografera kortet)

Dagen på Nynäs slott var lyckad det hanns med kalas som sagt men det var även barnens dag så det fanns ponnyridning till dotterns förtjusning, barnen fick provsitta och inspektera en brandbil himlans spännande och sen fanns lite andra saker. Världens goaste marsvin fick jag gosa med.

Från Nynäs åkte vi vidare till Nyköping och måndag var P och lilla S på Hjortens och badade och hade skoj tillsammans med lilla S kusiner. Lek och spel med kusinerna avslutade dagen och kusin A sov kvar här hon med. Tisdag sovmorgon för lilla S och sen tittade hon och kusin A på JordgubbsLisa på datorn innan kusinen skulle åka hem.

Idag onsdag har vi varit i Jönåker hela dagen och solat, plockat blåbär, lekt och ätit gott tillsammans med min farmor. En alt. två fästingar har jag plockat bort från min kropp bläääää säger jag bara. Nu är jag bra seg och skulle nog kunna somna ganska snabbt men ska försöka hålla mig vaken en stund till.

1 kommentar :

Dolores sa...

Hoppas att du har en riktigt skön och härlig semester!
Kram från Dolores