lördag, oktober 27, 2012

Att vara med henne... - Alex Schulman

Bild och baksidestext från Boktipset.se
Att vara med henne är som att springa uppför en sommaräng utan att bli det minsta trött är en berättelse om att förändras och om att hitta kärleken.

Alex Schulman, programledare, journalist, författare och bloggare, beskriver i sin kommande bok ett år, 12 månader, där allt ställs på ända och hela livet förändras. Det är en häftig berättelse om personlig utveckling och förändring, men framförallt är det en härlig kärlekshistoria ur det verkliga livet som inspirerar till att ta vara på livets tvära kast. Jag ska berätta om en lång rad på varandra följande händelser, några lyckliga, andra olyckliga, som kastade om min tillvaro på alla plan. Det är rättvist att säga att jag blev en ny människa. Det här är inte en historia från min barndom det här är en historia från nuet. Den tar sin början den första augusti 2008 och den tar slut den första augusti 2009.

Historien inleds med en ettårig bröllopsmiddag där Alex och hans dåvarande fru bestämmer sig för att skiljas. Exakt ett år senare föds Alex dotter. Det som händer däremellan kan liknas vid ett hisnande tivolibesök. Det är en bok om att förändras, att våga öppna sig för livets möjligheter och om att hitta kärleken.Det här är Alex Schulmans andra bok. Den självbiografiska Skynda att älska blev en stor försäljningsframgång, omtyckt av både läsare och kritiker.

Mitt betyg:
 En lättläst bok som kanske inte lämnar något jättespår efter sig men den är helt läsvärd och det finns ju alltid en liten spänning i att liksom titta in i någons liv, det är lite som att läsa en blogg eller någons dagbok.

Inga kommentarer :