måndag, maj 06, 2013

Stormsvala - Marianne Cederwall

Bild och baksidetext från Boktipset.se
Mirjam och Hervor i New York! Till New York har de kommit för att hjälpa sina döttrar, som startat ett lyxigt svenskt spa på Manhattan.
Hervors dotter Ingrid får ett gåtfullt brev från Sverige och en manlig kund lyckas påverka Hervor så till den milda grad att hon till och med tappar sin förmåga att skåda in i framtiden. Hon hävdar bestämt att hon är utbränd, vilket Mirjam inte riktigt tror på.
Mirjam litar inte på den charmige mannen som har tid att vara på spaet ständigt och jämt. Dessutom tar han sig in i deras bostad. Vem är han egentligen och vad gör han i New York?
Nu kommer äntligen den fjärde boken i serien om Mirjam och Hervor!
 
Uppläsare: Susanne Alfvengren och Gun Olovsson
 
Mitt betyg:
 Jag har sagt det förr jag gillar uppläsningen av dessa ljudböcker så den biten hoppar vi över denna gång. Den här boken är lite annorlunda än dom andra på ett positivt sätt kan inte riktigt sätta fingret på vad det är men kanske är det att det inte pratas fullt lika mycket om vad som hänt i tidigare böcker, kanske är det att det inte är lika mycket affirmationer eller kanske helt enkelt att den utspelas i New York som gör att det trots att det är nr. 4 i en bokserie så känns den inte som en upprepning av de tidigare böckerna. Jag ser fram emot bok nr. 5 :)


Inga kommentarer :