söndag, november 16, 2014

Och så levde de lyckliga - Lucy Dillon

Bild och "baksidetext" från boktipset.se

 När Anna får ta över den lilla övergivna bokhandeln i Longhampton går hennes dröm i uppfyllelse. Dessutom får hon annat att tänka på än maken Phil, de tre aviga bonusdöttrarna och deras hyperaktiva dalmatiner. Snart är hennes butik fylld av böcker med hisnande berättelser om kärlek, äventyr, hemliga trädgårdar och borttappade hundar. Ändå fattas något i Annas liv för att hon ska få den riktiga lyckokänslan.

Annas perfektionistiska väninna Michelle, med sin blomstrande inredningsaffär, har stora planer för framtiden. Men när mörka hemligheter från det förflutna dyker upp och katastrofen hotar att slå sönder tillvaron, är det slut på alla romantiska drömmar. De två väninnorna kommer att tvingas att fatta livsavgörande beslut.

Mitt betyg:
En feelgoodbok som verkligen ger en myskänsla som även skildrar jobbiga familjesituationer och problemen med bonusbarn, ex-makar och bebislängtan. Jag vill också jobba i Michelle och Annas bokhandel den verkar så mysig och hemtrevlig fanns den affären i min närhet skulle jag bo där ;). Läsvärd bok.

Inga kommentarer :