söndag, maj 24, 2009

Ännu en helg


lider mot sitt slut, långhelg denna gång. Vi har lekt, kollat film, promenerat, lekt i parken och bara varit jag och dottern iaf sambon har mest bokfört nackdelen med egen firma är att det ska bokföras och deklareras och även om man begär uppskov på deklarationen så kommer det där datumet ändå en dag då allt ska vara inne.
En vecka med nutrilett till lunch och tre dagar med även frukost utbytt och de värsta hungerkänslorna (det eviga kurrandet i magen) börjar ge med sig. Får se om jag vågar ställa mig på vågen i veckan eller om jag väntar en vecka till innan jag ställer mig på den.
Imorgon är det första "riktiga" hundvaktsdagen den tidigare hundvakten har flyttat utomlands och delar inte längre på jobbet utan denna vecka blir det varje dag. Stackars R är fortfarande skadad i bakbenet så det blir korta promenader men mot tidigare när jag satt inne jämnt så är varje liten promenad motion. Nu under helgen har jag faktiskt varit ute och gått också ca en halvtimme om dagen. Det går äntligen framåt.

Varför finns det så mycket man vill hinna med på sommarens fjuttiga månad(er), sambon har bara vanlig semester medan dottern är ledigar i två nästan tre månader och jag tycker redan sommarens ledighet är jättekort...fråga mig igen om en månad när jag och dottern som är i härlig 6 års trots varit tillsammans hemma i flera veckor. Två veckor har hon kvar på dagis sen är den perioden över för henne och nya äventyr väntar.

2 kommentarer :

maxell sa...

Va härligt att läsa att du tycker att det går framåt. Det gör mig glad.

Å vilken soft helg ni verkar haft även om sambon har haft sina göromål. Sånt som helt enkelt måste göras och som säkerligen passar bäst under en långhelg. Fast någon kram å så har ni säkerligen delat med han... :)

Spännande med hundvaktandet. Jag tänker på dig och hoppas det går bra idag.

Det där med att vara ute märker jag med. Oj va jag varit ute eftersom grabbarna bus härjar mest hela tiden utomhus. Det gäller att helt enkelt hålla sig någorlunga inom hörhåll så man kan åtgärda om det blir tok... Jag har hur som helst märkt att det är uppfriskande att vara ute och bara vara ute. Dock vore det helt klart ännu bättre om det var lite lugn och ro någon gång eller att man slapp det där eviga ansvaret. För det är ärligt talat tröttande i längden... Trots och allt. Ja du vet. :)

Yoli Design sa...

Sååå skönt att höra...
Ja det lilla är ju det stora...
Men en halvtimme är väl ändå ganska mycket!! :D Jag rör mig också för lite... Borde träna mer...
Men jag har ju fått guds gåva att väga 60kg även om jag vräker i mig mat!! :P Å lactosintolernas.... hehe jag tror att alla mjölkprodukter är boven...
Gick ner nästan 10kr poff när jag slutade med lactos.

Ja, sommaren är härlig...

Kraaaaaaam på dig...