lördag, augusti 04, 2012

Semestern är över för denna gång...

Nu är det bara några timmar kvar av årets semester har lite åter till jobbet ångest men vet att det kommer släppa bara man börjar jobba igen, semestern har varit full av roliga saker vi har varit borta i nästan tre veckor hos mina föräldrar  och hos Patriks föräldrar. Att komma hem innebär tyvärr tystnad mot att ha haft dotterns kusiner runt oss stor del av tiden så har det blivit väldigt tyst och lungt, saknar alla i Nyköping och Falkenberg.

Vi har badat massor och har trots allt haft tur med vädret under fyra veckors semester har vi faktiskt bara haft 4 regndagar (trots att det regnat så mycket i sommar). Visst det har inte varit kanonvarmt och klarblå himmel men det har varit perfekt väder för mig och dottern som inte riktigt klarar av värme.
När vi inte badat så har vi varit på Kolmården, ute hos farmor i stugan, promenerat i Falkenberg och besökt Ge-Kås så det har inte gått någon nöd på oss. Det hade dock varit skönt med en vecka eller två till med semester det var mycket vi inte hann med trots att vi gjorde så mycket.

Om bara några dagar så fyller dottern 9 år snart är hon tvåsiffrig hur har det gått till min bebis har blivit stor både till ålder och längd hon drar stl. 146/152 på kläder (12-13 år) vilket gör att kläderna lätt blir lite tonårslika att hon dessutom gärna skulle vara tonåring gör inte saken bättre men det är några år kvar till hon blir tonåring. Det är tur att hon fortfarande älskar sina Littlest pet shop figurer.Inga kommentarer :