tisdag, augusti 28, 2012

Systrar emellan - Kristin Hannah

Bild och baksidetext från Boktipset.se

Meghann Dontess är framgångsrik skilsmässoadvokat i Seattle. Hon har ett kort äktenskap bakom sig och tror inte på kärleken. Det är nu mer än tjugo år sedan hon tvangs göra ett val som kostade henne allt, inklusive systern Claires förtroende. Hon gav sig av och satsade på studier och karriär och detta upplevdes av Claire som ett stort svek och kontakten mellan dem bröts.
    Claire Cavenaugh lever tillbakadraget som ensamstående mor till en femårig dotter och driver med sin far en semesterby uppe i bergen. Nu har hon för första gången i sitt liv mött kärleken och förbereder sitt bröllop – och en återförening med systern och modern. Men Meghann gör allt för att stoppa detta...
    Efter Sommaren hon återvände och Fjärran stränder återkommer Kristin Hannah med en bitterljuv, gripande roman om den glädje och den outhärdliga sorg och smärta som bara systrar kan dela.

 Mitt betyg:
Ja ni som läser här vet att Katrin Hannah är en av mina favoritförfattare men trots det var det nära att det blev en trea i betyg för denna bok, det var kämpigt att komma in i boken men när karaktärerna fått fäste i mitt hjärta så fick boken liv. Så läser du boken och tycker den är trälig i början ge den en chans den växer jag lovar.

Inga kommentarer :