lördag, september 15, 2012

Ensamma hjärtan och hemlösa hundar - Lucy Dillon

Bild och baksidetext kommer från Boktipset.se

Om kärlek, vänskap och villkorslös lojalitet - en hjärtevarm berättelse

Rachel Fielding har på kort tid lyckats försnilla ett glamoröst jobb på en pr-firma, en attraktiv pojkvän och en chic våning i centrala London. Hon är trettionio år och framtiden ter sig tämligen osäker. Men en dag får hon ett oväntat besked. Hon har fått ärva sin mosters hus på landet, hennes bordercollie och ett hundstall fullt med herrelösa hundar. Med bävan flyttar Rachel dit men upptäcker att hon blir alltmer engagerad i sina fyrfota skyddslingar. Kanske beror det delvis på George, traktens buttre men rysligt attraktive veterinär ...

Ensamstående tvåbarnsmamman Zoe kommer till Rachel för att lämna en liten valp för omplacering. Besöket resulterar i något helt annat än hon tänkt sig. Och Natalie lever i ett lyckligt men barnlöst äktenskap med Johnny. När Natalie förlorar jobbet bestämmer de sig för att tillfälligt ta hand om Bertie, en glupsk och egensinnig basset, vilket visar sig medföra en minst sagt överraskande förändring i deras liv ? Ensamma hjärtan och hemlösa hundaroch är en romantisk och varmt humoristisk berättelse om allt det man kan lära av människans bästa vän.

Mitt betyg:
En mysig och lättläst bok som man får den där känslan att man vill leva i, att få leva tillsammans med dessa härliga karaktärer och hundar. Jag läste boken när jag låg hemma sjuk och ute regnade det kan verkligen rekommendera att man kryper upp i soffan eller favorit fotöjen en regnig dag och läser denna bok det är mysfaktor på hög nivå.

Inga kommentarer :