lördag, september 15, 2012

Sommaren hon återvände - Kristin Hannah

Bild och baksidetext från Boktipset.se

För många år sedan övergav Nora Bridge sin man och sina båda döttrar. Den yngsta, Ruby, har inte talat med henne sedan dess. Nora är numera en känd radioröst med ett uppskattat familjerådgivningsprogram. När en kvällstidning avslöjar en hemlighet i hennes förflutna och hotar publicera komprometterande bilder förändras allt. Ruby blir erbjuden en förmögenhet för att skriva en skandalartikel om sin mor. Men för det behöver hon lära känna Nora på nytt och tillsammans återvänder mor och dotter till barndomens sommarhus. Här möter också Ruby den man som en gång krossade hennes hjärta och som hon aldrig förlåtit…
Efter framgångarna med Som rosor i december och Viskar ditt namn återkommer Kristin Hannah med ännu en gripande, bitterljuv roman, den här gången om de komplicerade banden mellan mor och dotter.

Mitt betyg:
 Lite för förutsägbar för att få ett högre betyg men annars var det en bra och lättläst roman. Några tårar föll som alltid när det är Kristin som skrivit boken, jag känner så att jag skulle vilja vara på ön där boken utspelar sig till största del, det känns som en mysig ö att få tillbringa sommaren på.

Inga kommentarer :